Feiten over de islam

Spread the love

Dr. Peter Hammond schreef een boek over de islam. In dit artikel een aantal feiten die hij benoemd

Beangstigende feiten over de islam
by Dr. Peter Hammond

Wat is islam?

Islam is geen religie, en ook geen cult. In zijn volledigste vorm is het een complete, totale, 100% manier van leven. Een ideologie.
Islam heeft relgieuze, juridische, politieke, economische, sociale en militaire componenten. De religieuze component is de basis voor alle andere componenten.

Islamisering begint op het moment dat er voldoende moslims in een land zijn om hun religieuze privileges te laten gelden.

Als politiek correct, tolerante, en cultureel gediversifeerde maatschappijen instemmen met de eisen voor hun religieuze privileges, sluipen andere componenten ook naar binnen.

Zo werkt het.

Zo lang de moslim populatie kleiner is dan 2% in een willekeurig land, zullen zij voornamelijk worden gezien als een vredelievende minderheid, en niet als een bedreiging voor andere burgers. Dit is het geval in:

United States — Muslim 0.6%
Australia — Muslim 1.5%
Canada — Muslim 1.9%
China — Muslim 1.8%
Italy — Muslim 1.5%
Norway — Muslim 1.8%

2 – 5%

Tussen 2% en 5% At 2% to 5%, beginnen zij andere etnische minderheden en andere ontevreden groepen, te bekeren tot de islam. Vaak zijn gevangenissen en straatbendes vruchtbare bodems. Dit gebeurt in:

Denmark — Muslim 2%
Germany — Muslim 3.7%
United Kingdom — Muslim 2.7%
Spain — Muslim 4%
Thailand — Muslim 4.6%

Meer dan 5%

Vanaf 5% oefenen zij een buitensporige invloed uit die niet in verhouding staat tot hun percentage in de maatschappij. Ze pushen bijvoorbeeld de invoering van halal (schoon eten volgens islamitische standaard) en verzekeren zich dan van baantjes voor moslims in de voedselindustrie. Ze vergroten de druk op supermarktketens om halal voedsel in het assortiment op te nemen, gepaard gaande met bedreigingen als de supermakrtketen niet instemt. Dit gebeurt in:

France — Muslim 8%
Philippines — Muslim 5%
Sweden — Muslim 5%
Switzerland — Muslim 4.3%
The Netherlands — Muslim 5.5%
Trinidad & Tobago — Muslim 5.8%

Op dit moment werken zij er aan om toestemming van de regerende overheid te krijgen om zichzelf te regeren (binnen hun ghettos) onder de sharia, de islamitische wet. Het ultieme doel van islamisten is om de sharia wereldwijd te vestigen.

10 – 20%

Als moslims ca. 10% van de maatschappij uitmaken neigen zij er naar om de wetteloosheid toe te laten nemen als aanklacht tegen hun omstandigheden. In Parijs zien we al dat auto’s in brand worden gestoken. Elke actie van niet-moslims beledigd islam en resulteert in opstanden, rellen en bedreigingen zoals in Amsterdam, met tegenstand tegen cartoons over Mohammed en films over de islam. Deze spanningen zien we dagelijks, in het bijzonder in in moslim delen in:

Guyana — Muslim 10%
India — Muslim 13.4%
Israel — Muslim 16%
Kenya — Muslim 10%
Russia — Muslim 15%

20 – 40%

Als de populatie de 20% bereikt, kunnen landen rekening houden met snel uitbrekende rellen, jihad milities die gevormd worden, sporadische moorden en het in brand steken van christelijke kerken en Joodse synagogen, zoals in:

Ethiopia — Muslim 32.8%

40 – 60%

Bij 40%, kunnen landen rekenen op wijdverspreide slachtingen, doorlopende terreur, aanvallen en constante militie oorlogen zoals in:

Bosnia — Muslim 40%
Chad — Muslim 53.1%
Lebanon — Muslim 59.7%

60 – 80%

Vanaf 60%, ervaren landen ongeremde vervolging van niet-gelovigen van alle andere religies (inclusief moslims die niet instemmen), sporadische etnische zuiveringen (genocide), het gebruik van de sharia als wapen, en de invoering van Jizya, de belasting die geheven wordt bij ongelovigen, zoals in:

Albania — Muslim 70%
Malaysia — Muslim 60.4%
Qatar — Muslim 77.5%
Sudan — Muslim 70%

80 – 100%

Bij meer dan 80%, kun je dagelijkse intimidatie en gewelddadige jihad verwachten, soms etnische zuivering door de overheid en zelfs genocide omdat deze landen de ongelovigen verjagen en zich bewegen naar een 100% moslimland, zoals we gezien hebben en in sommige gevallen nog gaande is in:

Bangladesh — Muslim 83%
Egypt — Muslim 90%
Gaza — Muslim 98.7%
Indonesia — Muslim 86.1%
Iran — Muslim 98%
Iraq — Muslim 97%
Jordan — Muslim 92%
Morocco — Muslim 98.7%
Pakistan — Muslim 97%
Palestine — Muslim 99%
Syria — Muslim 90%
Tajikistan — Muslim 90%
Turkey — Muslim 99.8%
United Arab Emirates — Muslim 96%

100%

100% zal de vrede van ‘Dar-es-Salaam’, het islamitische huis van vrede, binnen brengen. Hier is vermeende vrede omdat iedereen moslim is, madrassa’s de enige scholen zijn, en de koran het enige woord is, zoals in:

Afghanistan — Muslim 100%
Saudi Arabia — Muslim 100%
Somalia — Muslim 100%
Yemen — Muslim 100%

Helaas wordt vrede nooit bereikt omdat in deze 100% staten deze meeste radicale moslims intimideren en haat spuien en hun bloeddorst bevredigen door het vermoorden van minder radicale moslims, voor een variëteit aan redenen.

‘Voor ik negen was, had ik de basis canon van het Arabische leven geleerd. Het was ik en mijn broer tegen mijn vader; mijn familie tegen mijn neven en de clan; the clan tegen de stam; de stam tegen de wereld en wij alleen tegen de ongelovige.’ – Leon Uris, ‘The haj’

Ghettos*

Het is belangrijk te begrijpen dat in sommige landen, met veel minder dan 100% moslims, zoals Frankrijk, de islamitische minderheden in ghettos leven die 100% moslim zijn, en waarbinnen men leeft volgens de sharia. De nationale politie gaan deze ghettos niet binnen. Er zijn geen landelijke rechtbanken, geen scholen, en ook geen niet-islamitische religieuze faciliteiten. In deze situaties integreren moslims niet in de maatschappij als geheel. De kinderen gaan naar de madras (islamitische school). Ze leren alleen de koran. Omgang met een ongelovige is een misdaad waar de doodstraf op staat. Daarom oefenen imams en extremisten in sommige delen van bepaalde landen meer macht uit dan je op basis van het landelijk gemiddelde van hun aantal zou verwachten.

~Overgenomen uit het boek van Dr. Peter Hammond – “Slavery, Terrorism
and Islam: The Historical Roots and Contemporary Threat”

* Bij het woord “ghetto” denken we vaak automatisch aan een arme, verpauperde wijk. Dat hoeft echter niet het geval te zijn. Feitelijk is het een geïsoleerd deel van een stad, dat normaal gesproken bewoond wordt door mensen met dezelfde religie, hetzelfde ras, of dezelfde sociale achtergrond.

Eén antwoord op “Feiten over de islam”

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *